25 Kasım 2017 Cumartesi

Röportaj: FIRSATTAN İSTİFADE

Ülkemizin yükselen metal gruplarından olan Fırsattan İstifade ile sizler için keyifli bir röportaj gerçekleştirdik!



- Fırsattan İstifade denilen bir grup çılgını barındıran grup sizler için ne ifade ediyor?

+Bugüne dek Türkiye'de ölmeye yüz tutmuş bu müziğin yeniden ayağa kalkması için çaba sarf ediyorduk şimdi ise bu misyona ek olarak "asık suratlı, kibirli metal grubu" imajlarını performanslarımızla sonsuza kadar değiştirmek için yola çıkıyoruz. Bizce yol eğlenmekten geçiyor ve sahneye çıkan adamın çatık kaşları ile saatlerce müzik yapması bu müziği dinleyecek yeni neslin veya kararını değiştirme ihtimali olan "böyle müzik mi olurcuların" önüne set çekiyor.TABULAR YIKILSIN!

-Fırsattan İstifade" çok uzun zaman önce bir araya gelmiş bir grup olmamasına rağmen son zamanlarda başardığı şeyler kesinlikle gözden kaçırılabilecek nitelikte şeyler değil.Merak edilen şey;bu başarının arkadasında duran faktörler,nedir bu faktörler?

+Öncelikle başarılarımız olduğunu düşünmüyoruz. Bizim kendimizi başarılı hissedeceğimiz gün yeniden bu ülkede büyük metal gruplarının stadyumları doldurduğu gündür.tabiki O gün sahnede olsak hiç fena olmaz. :)



- Kısa kesiyorum;albüm ne zaman geliyor?

+Şuan tekli tekli gitmeyi planlıyoruz çünkü bir albümü karşılayacak bütçemiz maalesef yok. Bir babayiğit çıkar da gelin albüm yapalım size derse oturup görüşürüz. Yani şuan için teklileri bir çalma listesine koyabiliriz ancak..

-Son olarak, "Fırsattan İstifade" bizlerden,müziği her şeyden üstün tutanlardan neler istiyor,bekliyor?

+Biz grupça misyonumuzu çok önemsiyoruz ve siz müziği herşeyden üstün tutanlardan da bu zorlu yolda yelkenimize rüzgar olmanızı istiyoruz. Arkadaştan öte olalım kardeş olalım ve tabuları beraber yıkalım.




















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder